Nieuwsbrief Venrayse Singelloop
klik hier voor de Online versie
Afbeelding

Nieuwsbrief nieuwe stijl:

Met trots presenteren wij u onze nieuwsbrief nieuwe stijl. Door middel van nieuwsbrieven willen wij onze deelnemers, toeschouwers, sponsoren en vrijwilligers informeren over het laatste nieuws betreffende de Venrayse Singelloop. De 3 editie van de Venrayse Singelloop is op zondag 2 oktober.

Voorbereidingen 3 editie Venrayse Singelloop:

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de 3 editie van de Venrayse Singelloop in volle gang. De 2 editie was een geweldig succes met bijna 1.200 deelnemers. In 2016 gaan wij het evenement nog verder uitbreiden. Dit jaar komt er een G-loop en zijn wij aan het bekijken of wij een langere afstand voor de wandelaars in ons programma op kunnen nemen. Kijk dus regelmatig op onze site om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bestuur Venrayse Singelloop

Afbeelding
 
Mogen wij ons even voorstellen bestuur Venrayse Singelloop.

Van links naar rechts (staand) Ron Cup, Freddie de Vries, Gijs Driessen
Van links naar rechts (gehurkt) Bernard Tiggeloven, Brendan Rijsdijk, Alex Sanders, Michel Thomassen.

Kijk voor de taakverdeling binnen het bestuur op onze site

Vrijwilligers: de kracht van de Venrayse singelloop


We zijn met de organisatie weer volop aan de slag met de voorbereidingen voor de 3 Venrayse Singelloop. Een evenement dat niet kan bestaan zonder vrijwilligers. De afgelopen edities hebben aangetoond dat juist deze vrijwilligers een groot gedeelte van het succes bepalen van dit evenement. Voor ons als bestuur is het dan ook fijn te zien dat de meeste vrijwilligers zich weer beschikbaar hebben gesteld voor de komende editie.

We zijn echter nog steeds op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen zowel in de voorbereidingen alsook op de dag van de singelloop zelf (2 oktober).

Dus als jullie mensen weten in jullie omgeving, dan kunnen deze zich aanmelden via onze website of een email sturen naar ron.cup@venraysesingelloop.nl

We vertrouwen erop om samen met alle vrijwilligers, en met de ervaringen uit voorgaande jaren, er ook het komende jaar weer een goed georganiseerd evenement van te maken.

Voorinschrijving:

De voor-inschrijving voor de 3 editie van de Venrayse Singelloop start begin april. U kunt zich inschrijven via onze site www.venraysesingelloop.nl

Volg ons ook via Facebook en Twitter:

Afmelden nieuwsbrief:

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om je af te melden